CECA POSLE RASKIDA S BOGDANOM IZNENADILA POTEZOM! Srejović se oglasio, Ražnatovićka odmah REAGOVALA! (FOTO)

0

Nedavno je vijest da je poznata folk pjevačica Ceca Ražnatović raskinula vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem koji je bio prvi muškarac sa kojim se pojavila u javnosti od smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana bila top tema u svim medijima u regiji i mnogi su nagađali koji bi razlog mogao biti za krah njihove ljubavi.

Par je bio zajedno godinu dana i za to vrijeme su bili nerazdvojni a Bogdan se bio i uselio u pjevačicinu vilu i mnogi su mislili da će doći i do svadbe mada je Ceca uvijek isticala da se nema namjeru ponovo udavati. Njih dvoje su izdali saopštenje u kojem su naveli da se razilaze i da razlog nije treća osoba te da će i dalje ostati priajtelji do kraja života i čini se da su tako i mislili jer se i dalje prate na društvenoj mreži Instagram.

Tako je nove fotke koje je Bogdan objavio a na kojima se vidi kao uživa na Zlatiboru lajkala i sam Ceca što je neke navelo da pomisle da bi se par mogao i pomiriti. Inače Ceca je neposredno prije raskida sa Bogdanom govorila koliko je njihova veza harmonična jer su oboje zrele i stabilne osobe.

Isticala je kako je mirna sretna i zadovoljna i jako joj je lijepo u vezi sa njim. Ceca je tada rekla da više ništa u životu ne mora da juri i da se ostvarila i kao majka ali i kao supruga. Isto tako je i Bogdan iza sebe imao jedan brak i kćerku pa su i po tom pitanju bili jednaki i nije bilo razloga da potpisuju bilo kakav papir odnosno da stupaju u brak.

Preporučujemo