BRENA PROGOVORILA O RAZLAZU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ, A ONDA JE ZAPLAKALA: “Moram ovo svima reći” (FOTO)

0

Lepa Brena je jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima ikada i teško da će iko više bito obožavan poput nje u bivšoj državi kada je punila stadione kao od šale i po nekoliko dana zaredom. Ona je tada bila popularna i u susjednim državama a i danas je tako, posebno u Bugarskoj u kojoj uskoro treba da održi i koncert.

Kada je njen privatni život u pitanju ona se početkom devedesetih udala za tada najboljeg tenisera u Srbiji Bobu Živojinovića sa kojim je i danas u braku i mogi ih smatraju jednim od najstabilnijih brakova na javnoj sceni. Njih dvoje imaju dva sina Stefana i Viktora a i Bobin sin iz prvog braka Filip je odrastao sa njima i ima jako blizak odnos sa pjevačicom.

Filip je oženio Breninu kolegicu Priju a sin Stefan se pomao otuđio od porodice i ne pojavljuje se u javnosti i nije poznato da li uopšte živi u Srbiji. Mediji često pišu da je došlo do raskola između njega i ostatka porodice a Lepa Brena je u jednom intervjuu rekla kako je njihova velika kuća koju imaju na Bežanijskoj kosi jprazna er su djeca odrasla i otišla od njih što je i normalno ali nije nimalo lagano za roditelje.

Otkrila je i da je plakala kada je Filip otišao na fakultet i kada je Stefan napustio njihov dom a velika joj je utjeha unuk Aleksandar kojeg su im podarili Prija i Filip. Ljubav koji osjećaju prema malom Aleksandru je nešto što im je falilo godinama a svaki put kada ga vidi ona se sve viže vezuje za njega i sve više ga voli.

Preporučujemo