Prije nekoliko mjeseci je cijeli region brujao o raspadu veze između hrvatskih pjevača Petra Graše i Danijele Martinović koji su bili zajedno preko 20 godina i to ni manje ni više zbog druge žene. Ono što je bio najveći šok je to što se radilo o petnaest godina mlađoj Hani Huljić koja je kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića sa kojim je Danijela prijatelj dugi niz godian i zna Hanu još od malih nogu.

Naime Danijela je bila pjevačica grupe Magazin koju je osnovao Tonči i čak se u jednom spotu u kojem Danijela pjeva pojavljuje i Hana koja je tada imala samo tri godine. Javnost je osuđivala Grašu ponajviše i mediji su svaki dan pisali o detaljima nove Petrove veze a Danijela ije davala nikakve izjave i ponijela se kao prava dama što i jeste.

Grašo i Hana su nedugo potm objavili da čekaju bebu i organizovali su i vjenčanje na koje su pozvali samo najbliže prijatelje i rodbinu a novi šok i zaprepaštenje javnosti su izazvali kada su otkrili da će svojoj kćerki dati ime Alba jer je poznato da je Danijela u jednom intervjuu koji je dala prije nekoliko ogdina rekla da će se upravo tako zvati njena kćerka ako je ikada bude imala.

Činjenica je da su Hana i Danijela imale isprepletane životne puteve još od Haninog rođenja ali je malo ko mogao zamisliti ovakav zaplet. Sada se u medijima i na društvenim mrežama pojavila fotka na kojoj njih dvije zajedno bodre Petra na jednom njegovom nastupu a nastala je prije sedam godina u dvorani Lisinski.

Preporučujemo