BIO JE HEROJ TOKOM POPLAVA, SRBIJA JE PLAKALA DOK JE PRIČAO KAKO MU JE VODA ODNELA ŽENU I DETE! A onda je otkrivena strašna istina! (FOTO)

0

 Jedna od najvećih prirodnih katastrofa u novijoj istoriji koja je pogodila skoro cijeli region je bila poplava koja se desila 2014. godine i još uvijek s e svi sjećamo prihvatnih centara i uplakanih lica kojima je voda odnijela sve. Tada se cijeli region ujedinio da pomogne unesrećenima a mnoge potresne priče su stizale sa poplavljenih područja.

Među njima se isticala ona Slobodana Nedeljkovića Džambe koji je živio u Obrenovcu i tada je imao 25 godina. On je ispričao kako je kada su počele poplave svoju ženu i dijete koje je imalo dvije godine odveo kod ženine porodice u Veliko polje jer je mislio da će tamo biit sigurni. Rekao je i kako je tamo voda počela da nadire i kako su se popeli na krov a u jednom trenutku je njegov tast sišao po deku a kada se vratio na krov njegove kćerke i unuka nije bilo.

On je u svojoj izjavi za medije tvrdio kako je nakon toga išao u Beograd i obilazio prihvatilišta tražeći suprugu i dijete ali ih nije pronašao i kako je smatrao oni su se utopili. Dodao je i da ima namjeru da se prijavi u vojsku i da pomaže gdje god to bude potrebno. On je živio u Obrenovačkom naselju Šljivice odakle je po njegovim riječima došao sa Kosmeta a nakon što su mu albanci ubili roditelje.

Slobodan je uskoro postao simbol heroja u nesreći a nakon toga je otkrivena stravična istina. Utvrđeno je da nikada nije bio oženjen i da nije imao djecu a sa Kosmeta je došao kada je imao samo 11 godina i nije imao nikakve dokumente. Kada je pozvan u policijsku stanicu na Čukarici odlučio je da sve prizna. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo