KADA JE OVO TRAŽILA OD MENE, TO JE BIO KRAJ: 22 godine nakon razvoda od Slađe, Đole Đogani otkrio razlog kraha ljubavi!

0

Porodica Đogani je jedna od poznatijih u Srbiji jer je većina njenih članova na estradi a Slađa Delibašić je bila udata za Đoleta Đoganija i prije više od dvadeset godina su se razveli ali nikada nisu otkrili razloge za ovakav korak. Njih dvoje us ostali u prijateljskim odnosima a Slađa je nakon razvoda pomenula da je možda i pogriješila kada je odlučila da se rastane od njega.

Priznala je da je brzopleta osoba i da nema strpljenja i uvijek teži ka najboljem jer sredinu ne može da podnese. Kada je u pitanju ljubav smatrala je da joj je Bog širom otvorio ta vrata ali i da je pred nju postavio razna iskušenja. Iako se u to vriejme Đole na ovu temu nije oglašavao odlučio je sada nakon toliko vremena da progovori o svemu i rekao je kako je taj period njegovog života jako bolan i da je razvod podnio izuzetno teško.

To je bilo prvi put u životu kada nije znao da se snađe u situaciji u kojoj se našao posebno je sve bilo komplikovano jer su u to vrijeme gradili i kuću u kojoj danas živi Slađa. On je bio pun optimizma i zamišljao ih je kako stare zajedno u nekom selu u Srbiji i čuvaju unuke. Kraj ga je pogodio kao grom iz vedra neba a u dokumentarcu Život i scena je po prvi put javno priznao da je tada potražio i pomoć psihijatra.

Zvao je Slađu da razgovaraju i da zajdno odu po savjet a ona mu je nadmeno rekla da on i treba da ide kod psihijatra ali ona ne. Iako on nije bio krivac za razvod mediji su ga linčovali a smatra da je Slađa tada pogriješila jer nije umjela da se nosi sa novcem i slavom. Otkrio je i da mu je postavila jedan uslov koji on nije mogao da prihvati a to je bilo da ona može da izlazi sa drugaricama i ostaje do dva sata poslije ponoći a da on kod kuće sjedi i čuva djecu.