BATALIO JE KARIJERU KAKO BI BIO SA NATAŠOM: Glumica je u braku sa OPAKIM macanom a pored njega ima JOŠ JEDNOG MUŽA!

0

Jugoslovenski filmovi su kultni i dan danas se gledaju jer je tada država marila za kreativnošću i kvalitetom. Jedan od omiljenih filmova i danas je “Lajanje na zvezde” koji je nešto kao romantična komedija koju svi danas citiraju. Srca mladih i starijih u to vrijeme je osvojila lijepa Nataša Tapušković iz tog filma.

Nataša je ipak dugo godina tražila muža i nije bila zavodljiva femme fatale glumica kako to inače zna da bude. Ona je svog muža pronašla u Vuku Tapuškoviću sa 27 godina kada je on radio u Americi kao teniser i njihovi zajednički prijatelji su smatrali da su srodne duše. Čini se da su bili upravu jer upravo je Vuk Nataši pružio ono što je ona uvijek željela. Ona je dijete razvedenih roditelja pa je uvijek težila za cjelovitom porodicom i to joj je brak sa Vukom konačno i pružio, a ovaj par je već godinama presretan zajedno.

Ipak, da li ste znali da ona ima muža još otprije upoznavanja s Vukom? Naime, kad je imala devet godina, njena simpatija po imenu Petar Leković ju je “zaprosio” tako što je s dva druga ispod njenog prozora pjevao pjesmu “Za Beograd” pa su napravili dječiju vjenčanu ceremoniju gdje su se “uzeli”.

Ovaj “brak” je zaista bio simpatičan i postao je Natašina omiljena anegdota, do te mjere da su je svi gledali kada je njegovo ime prozvano za učenika generacije par godina kasnije. Šaljivo je dodala kad se udala za Vuka da se još nije razvela od svog “prvog muža”. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo