Ana Brnabić posle dugo vremena u javnosti sa partnerkom: Milica sinoć u centru pažnje, SVE ODUVALA, pogledajte kakva lepotica! (FOTO)

0

Ana Brnabić je sasvim sigurno najpoznatija političarka u regionu a za to postoji nekoliko razloga. Prije svega vrlo malo žena se nalazi na visokim političkim i državničkim funkcijama iako se sve države koje se nalaze na Balkanu kunu u ravnopravnost polova koja postoji samo na papiru.

Drugi razlog zbog kojeg je Ana Brnabić interesantna javnosti je njena otvorena i transparentna pripadnost LGBTQ populaciji što tradicionalnim građanima Srbije smeta i ona nije imala skoro nikakvu podršku kada je stupila na političku scenu. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u nju imao ogromno povjerenje i čini se da nije pogriješio jer se mora priznati da se Ana prilično dobro snašla u izazovnim vremenima u posljednjih nekoliko godina od pandemije pa do rata u Ukrajini.

Ona i njena partnerica doktorica Milica Đurđić su zajedno preko 15 godina i imaju i sina Igora a premijerka se ne ustručava da ih spomene u svojim intervjuima. Milica se rijetko pojavljuje u javnosti osim kada su neki protokolarni i važni kulturni događaji u pitanju u srpskoj prijestolnici i svaki put sve oduševi svojim stajlingom i ljepotom. Tako je bilo i na prijemu koji su organizovale ambasade nordijskih zemalja povodom Europrajda.

Ana i Milica su razgovarale sa ambasadorkom Švedske Anikom Ben David i komesarkom za ljudska prava Dunjom Mijatović o aktuelnoj temi održavanja odnosno zabrane Europrajda u Beogradu a fotke koje su tom prilikom nastale pokazuju kako je Milica i ovaj put izgledala savršeno. Milica je za ovaj događaj izabrala svilenu haljinu boje leda na kopčanje i odgovarajuće cipele i sve je oduvala svojom elegancijom.