Prva dama pomera modne granice: Tamara Vučić se sinoć pojavila u potpuno novom izdanju, svi je komentarišu (FOTO)

0

Supruga Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, Tamara Vučić je zaista svoju ulogu prve dame shvatila ozbiljno. Uvijek pazi kako se pojavljuje i ponaša u javnosti, što je svakako za svaku pohvalu. Nedavno je održana izložba fotogtafija poznatog fotografa Miloša Nadaždina, a izložba se zvala Tragovi.

Mnoga poznata lica su prisustvovala ovoj izložbi, a jedno od njih je upravo i Tamara. Na ovoj izložbi, Tamara je odlučila da izađe bar na kratko iz svoje zone komfora. Već neko vrijeme se u Srbiji raspravlja o temi LGBT i parade ponosa, te svi mediji redovno izvještavaju o svemu tome. Izložba Tragovi predstavljaju život u kojem pripadnici LGBT zajednice žive na našim prostorima danas. Tamara je za tu priliku obukla nešto u čemu je prije nismo imali prilike vidjeti.

 

 

Obukla je crne uske pantole koje su izrazile njenu vitku figuru, a u prvom planu su bile noge. Tamaru najčešće možemo vidjeti u elegantnim dugim suknjama i haljinama koje su baš namjenjene za posao, a sada nas je prijatno iznenadila. Ona je uvijek i za svaku priliku izgledala fenomenalno, te je uvijek o njenoj odjevnoj kombinaciji bilo priče i nekoliko dana nakon što je to obukla.

Ni sada nije prošla neopaženo i svi su komentarisali i više nego pozitivno njenu odjevnu kombinaciju za ovu izložbu. Na pantole je dodala bijelu kosulju sa oversized rukavima koja je imala v izrez, a na nogama je dodala crne klasiče salonke. Podržala je rad mladog forografa Miloša koji je i nekada prije imao priliku da sarađuje s njom, a u društvu na izložbi bila je sa Natašom Vulin.