ŠOK! NACIJA JE PO PRVI PUT VIDI OVAKVU: Jelena Karleuša BEZ ŠMINKE, ovo je njeno PRAVO LICE, da li možete da verujete da OVAKO izgleda! (FOTO)

0

Na regionalnoj estradnoj sceni postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji pokušavaju da postanu popularni, ali većina njih nakon jednog ili dva hita padnu u zaborav. S druge strane postoji nekolicina koji iza sebe imaju veličanstvene karijere a jedna od njih je i Jelena Karleuša koja svoju popularnost, koja traje decenijama može zahvaliti ponajviše skandalima koji je prate i koje pravi, a manje svojim pjesmama.

Jelena je postala i modna ikona i o njoj se skoro svaki dan piše u medijima iako već godinama nije izbacila novu pjesmu. I njen privatni žiovt je jako interesantan javnosti a posebno nakon što je prije dva mjeseca na svom Instagram profilu objavila kako se razvodi od svog drugog supruga Duška Tošića sa kojim je u braku skoor 15 godina i sa kojim ima dvije kćerke Niku i Atinu.

Njih dvoje već jako dugo nisu viđeni zajedno u javnosti i čini se da je ipak ljubavi došao kraj mada se njihovi fanovi i dalje nadaju da bi se mogli pomiriti. Jelena se više na ovu temu nije oglašavala a na Instagramu je aktivna svaki dan pa je tako nedavno objavila fotke svoje preuređene vile koja sada ima i garderober od 250 kvadrata u koji diva smješta svoju odjeću i obuću.

Ona je objavila i jednu fotku iz saune koja je njene obožavaoce oduševila i to ne samo zato što je Jelena na njoj u izazovnom žutom bikiniju. Naime pažnju svih je privuklo njeno lice na kojem nije bilo ni trunke šminke i svi su se složili da i bez nje izgleda odlično.