AJMO, BRAĆO, SAMO NEKA JE VESELO! Grci se krste i ne veruju šta vide: DOŠLI SRBI U PARALIJU I ODMAH ZAIGRALI KOLO U VODI, šok i neverica! (VIDEO)

0

Došlo je vrijeme godišnjih odmora i svi koji sebi mogu to da priušte odlaze na more. Jedna od najomiljenijih destinacija za Srbe je Grčka i to zbog prihvatljivih cijena i prelijepih plaža ali i blizine a ne treba zanemariti i odličnu hranu i slatkiše. I Grci su jako gostoljubivi posebno prema gostima iz Srbije koji se tamo osjećaju kao kod svoje kuće.

To pokazuju i fotografije koje su snimljene upravo na grčkoj plaži i koje su postale viralne i izazvale lavinu komentara. Naime na njima se može vidjeti kako je nekoliko desetina gostiju iz Srbije u vodi koja im je dosezala do struka igrala ni manje ni više nego kolo i to na čuđenje na stotine drugih turista koji su se našli na plaži i koji su sve zabilježili svojim mobilnim telefonima.

U sredini kola koje je formirano u vodi su stojala dva muškarca i jedan je u rukama držao srpsku a drugi grčku zastavu koje su bile zavezane jedna za drugu. Kolo su igrali uz muziku koju su svirala četvorica muškaraca sa harmonikom i gitarama. Na snimku koji e epojavio se mogu čuti i poznati uzvici a iako je sunce nemilosrdno pržilo kolo je potrajalo preko deset minuta.

U kometarima su neki izražavali svoje odobravanje a jedan korisnik je objavio da vlaško kolo mnogi ne znaju da igraju ni na zemlji a posebno ne u vodi i čestitao svima koji su na snimku. Ipak bilo je i onih koji su ovakvo ponašanje smatrali krkanlukom i da su se u stvari učesnici osramotili i da se sigurno Grci i ostali koji su bili tu krste zbog ovakvog ponašanja. Video pogledajte ovdje.