VELJKO JE UVEK BIO TVRDOGLAV I TEŽAK! Potres u domu Ražnatovića zbog Nemanje Gudelja i Veljka? PRAVA ISTINA JE ŠOK!

0

Anastasija i Veljko Ražnatović su djeca popularne folk pjevačice Cece Ražnatović i iako odrasli ljudi i dan danas žive sa njom i uglavnom od njenih para. Naime Veljko se bavi profesionalno boksom dok je Aastasija krenula majčinim stopama i uplovila u muzičke vode ali je sasvim jasno da neće postići karijeru kakvu ima njena majka.

Anastasija je pet godina bila u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđom Kuljićem i kada su već svi mislili da će se i vjenčati oni su obavijestili javnost da više nisu zajedno. Međuitm Cecinoj ljubimici nije trebalo dugo da nađe novog dečka a radi se o Nemanji Gudelju poznatom srpskom fudbaleru koji igra za špnasku Sevilju i njihova veza je jako brzo postala dosta ozbiljna.

Ona je izdržala prvi veliki ispit a to je pritisak javnosti i medija ali i upoznavanje sa članovima porodice što je prvo iskusila Tasa koja je u Španiji vrlo često i uvijek je u društvu Nemanjine majke i sestre i brata koji je obožavaju. S druge starne i Nemanja je upoznao njenu porodicu kada je došao u Beograd na proslavu njenog 24-og rođendana.

On je u Cecinu vilu stigao sa svojom porodicom i kako su mediji prenijeli pjevačica je oduševljena novim zetom ali skoro niko ne pominje odnos između Gudelja i Veljka jer je on kao stariji brat oduvijek bio zaštitnički nastrojen prema svojoj sestri. Međutim iako ga mnogi smatraju tvrdoglavim i teškim čovjekom Veljko je odmah prihvatio Nemanju i nekoliko dana kasnije su snimljeni kako se zajedno voze u autu iz kojeg je treštala muzika. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo