NEVENA JE ŽENA KOBRA, SRPSKI SPECIJALAC! Zgodna, vitka, duge kose ali retko koje muško bi joj izašlo na crtu! (FOTO, VIDEO)

0

Mnogo mladića sanja o tome da postane pripadnik specijalnih jedinica a u Srbiji postoji jedna elitna vojna jedinica pod nazivom Kobre koja u svojim redovima ima i djevojku po imenu Nevena Jovanović. Na prvi pogled nikada ne biste rekli da ova lijepa i zgodna djevojka može za dvije minute uradilti 57 sklekova ili 118 trbušnjaka te da 3.200 mtara pretrči za samo deset minuta ali to je istina.

Kurir je uradio reportažu o ženama koje se na našim porstorima bave tipično muškim poslovima i tako su otkrili i Nevenu koja ima 33 godine i pripadnica je Kobri. 2007. godine ona je upisala vojnu akademiju u prvoj ženskoj generaciji a nakon što je završila studiranje prvo zaposlenje joj je bilo u Gardi da bi obzirom da je imala izvrsne rezultate u gađanju ali i jako dobru kondiciju i spremu odlučila da se prijavi u Kobre.

Za pristup ovoj jedinici postoji posebna porcedura kao što su različite vježbe iz gađanja,marševi, plivanje kao i teška fizička obuka. Nevena je  otkrila da ima i situacija kada ste jako uplašeni ali da u tim trenucima morate da znate kako da se izborite i odreagujete. Nevena posebno ističe da nikada nije bila povrijeđena u nekim akcijama te da praktikuje i vježbe disanja u slobodno vrijeme u svrhu relaksacije.

Ona je jako dobra u preciznom gađanju a za smjer pješadije je vrlo važno da ste u dobroj fizičkoj spremi. Ona radi već 11 godina u ovoj jedinici i kolege su je dobro prihvatile a koliko voli svoj posao pokazuju i njene riječi da bi ovakvu budućnost preporučila i svom djetetu.

Preporučujemo