2 GODINE LAGAO PRVU ŽENU DA IDE U POLJSKU, A BIO JE U NJENOM STANU Jelena i Žika se venčali tajno, ćerke mu nisu došle na svadbu!

0

Članovi grupe Zana, Jelena i Zoran Živanović su sada u braku već 11 godina a ljubav između njih se rodila iz prijateljstva i zbog Jelene je on napustio svoju tadašnju suprugu sa kojom ima  dvije kćerke. Jelena je jednom prilikom rekla da je u svakoj vezi pa tako i njihovoj kompromis neminovan i da su se oni dobro iskalili prije nego su stupili u brak.

Zoran Živanović koji je u javnosti poznat po nadimku Žika je prije Jelene bio u braku sa Veroom sa kojom ima kćerke Mariju i Tamaru. U vrijeme kada se u javnosti saznalo da je Žiak počeo romansu sa Jelenom Vera je u medijima izjavila kako je Žika varao i dok su bili u braku i kako je njoj lagao dvije godine da ide u Poljsku a cijelo vrijeme je bio sa Jelenom u nejnom stanu u ulici Strahinjića Bana.

Ovu njenu tvrdnju nikada nisu komentarisali ni Jelena a ni njen bivši muž mada su ih novinari uporno ispitivali da li je to istina. Žika je samo rekao kako su Jelena i on uspjeli da se izbore za svoju ljubav i da je najteže u cijelom tom periodu bili pokušati zaštiti one koje ostavljaš i koji nisu ništa krivi misileći prvenstveno na svoju djecu.

Njih dvoje su svoje vjenčanje organizovali u velikoj tajnosti  pa su čak unajmili i obezbjeđenje da ne bi mediji slučajno upali na sam događaj. Od gostuju su bili prisutni samo najbliži prijatelji i članovi porodice a Žikine kćerke iz prvog braka nisu došle. Par nema zajedničku djecu iako su pokušavali a razmišljali su i o usvajanju.

Preporučujemo