PATILA JE ZBOG OVOG POZNATOG PEVAČA I VOLELA GE JE LUDO, NAPISALA MU JE NAJLEPŠE PESME: Ostali su prijatelji, a ovako je Marina govorila o NJEMU!

0

Marina Tucaković koja je prošle godine preminula nakon duge borbe sa zloćudnom bolesti je bila najplodonosniji tekstopisac ne samo u Srbiji nego u cijelom regionu i iza nje je ostao veliki broj hitova koje izvode najpopularniji pjevači na estradnoj sceni.

Malo je poznato da je ona u sedamdsesetim godinama bila u vezi sa pjevačen Oliverom Mandićem koji je tek počinjao svoju karijeru. Bili su zajedno četiri godine ali se o tome nije puno govorilo u javnosti. Oliver je puno kasnije u jednom intervjuu rekao kako je Marina dugo patila za njim a priznao je da je ostavio zbog mlađih i ljepših djevojaka koje su ga zavodile nakon što je postao poznat i to zahvaljujući pjesmi Ljuljaj me nežno koju mu je napisala upravo Marina.

Oliver je rekao da je nakon ovog hita u njegovom životu krenulo pravo ludilo i da su Marina i on nastavlili profesionalnu saradnju i da je ona autor svih njegovih pjesama osim Dođe mi da vrisnem tvoje ime i Bobane i za to joj je zauvijek zahvalan. Oliver je tada rekao i da je Marina po horoskopu dupla škorpija i da najviše voli novac.

Sama Marina je o njihovoj vezi rekla kako je nikada nisu krili ali da se ni ne sjeća detalja jer je to bilo jako davno. Privukao je Oliver zato što je bio potpuno drugačiji od svih mladića u to vrijeme i stalno je bio dotjeran i nosio je košulje i poantalone a ne džins poput ostalih. Ona je otkrila tada da je samo zahvaljujući njoj Oliver postao pjevač jer ga je ona ubijedila da pokuša što se na kraju pokazalo kao odličan potez.