0dvalila se totalno – POPULARNA SRPSKA VODITELJICA pijana u programu, u studiju nastao muk!: Tek kada je uradila OVO (VIDEO)

0

Na našim prostorima je toliko slavnih ličnosti da ih je teško pobrojati sve, a kamoli popamtiti. Upravo zato je jako teško biti uspješan na estradi bez da se proda duša i da osoba postane provokator ili stvaratelj raznih skandala kako bi se samo o toj osobi pričalo svuda po medijima.

Do te mjere imamo popularnih ljudi, da su čak voditelji i voditeljice velike zvijezde. Čini se da na svakom ćošku možete vidjeti priču o nekom voditelju ili voditeljici i ljudima nije jasno zašto baš ti ljudi spadaju po popularnosti među pjevače, glumce, pisce, režisere, sportaše i ostale slavne ljude na Balkanu. Bilo da se radi o imenima kao što su Jovana Joksimović ili Sanja Kužet, vidi se da mnogo različitih voditelja i voditeljica postoji te da je ovo posao koji itekako može dovesti do slave i ogromnih količina novca, s obzirom da neke južnoslavenske moderne televizije plaćaju masan novac ovim ljudima.

Ako je iko naučio da igra tu igru, to je voditeljica Jovana Jeremić koja se u svijetu voditelja može porediti sa Jelenom Karleušom i onim što ona predstavlja u svijetu pjevača. Naime, Jovana je uspjela da stvori još jedan skandal, a vi pogledajte video pa nam recite šta mislite.

Ono na što mnogi sumnjaju u ovom video snimku je to da je Jovana Jeremić pijana i da je popila nekoliko čašica pića prije nego se odlučila obratiti gledaocima u ovoj emisiji. Slavna i sada već bogata voditeljica je dostigla neki vid imuniteta na skandale i samo prikuplja pažnju ovako.

 

 

 

Preporučujemo