DIJANA ĐOKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O NOVAKOVOM SINU: Kod nje dođe samo zbog JEDNOG, vodi se ozbiljna RASPRAVA!

0

Novak Đoković je jedan od najvećih tenisera svih vremena – osvojio je bezbroj turnira, skoro pa oborio svjetski rekord u osvojenim grand slam takmičenjima i u svojim tridesetim se još uvijek trudi boriti protiv mlađe generacije tenisera. On i surpuga Jelena su, međutim, postali omraženi od strane nekih ljudi zbog načina života.

Uz Jelenu se Novak odrekao mesa i postao vegan, a čini se da i svoju djecu na isti način odgajaju. Ovo mnogi osuđuju jer djeca nipošto ne smiju da jedu tako budući da su u razvoju, a kako se djeca osjećaju po pitanju toga se da vidjeti u odnosu s bakom. Đokovićeva majka Dijana je jako sretna i ponosna baka koja je svojevremeno odgojila tri sina – Novaka, Marka i Đorđa i moglo bi se reći da je više nego kvalifikovana da donekle učestvuje u odgoju svoje unučadi Stefana i Tare čiji su roditelji upravo Novak i Jelena.

Ona tvrdi da ne viđa svoje unuke koliko bi htjela, ali da svaki momenat iskoristi s njima koliko može jer je to vraća u dane kad je bila majka. Zna da nije na njoj da odgaja tu malu djecu jer imaju majku i oca koji će to sve odraditi.

Ali, jest otkrila to da je veoma popustljiva za razliku od Novaka i Jelene i da naročito voli da kuha svojoj unučadi. Otkrila je da je jednom prilikom pravila svoje čuvene palačinke i kad je pitala da li će bezglutenske ili normalne, djeca su bez razmišljanja rekla da hoće normalne palačinke. Šta vi mislite o ovome?