Isplivala slika, svi gledaju u JEDAN DETALJ! – Ovako je u mladosti izgledala PRVA DAMA FRANCUSKE! (FOTO)

0

Slavne ličnosti nekako vremenom nauče da manipuliraju svojim imidžom kako bi preživjeli konstantne napade na sebe i na privatnost koje se moraju skoro pa odreći, ali je problem kada se ta invazija privatnosti prenese i na njihove voljene. Ovo je posebno problem u politici kada svi napadaju izabranike predsjednika i predsjednica.

Brigitte Macron, prva dama Francuske i surpuga Emmanuel Macrona, je na meti raznih napada otkako je on postao predsjednik i svi imaju kojekakve sumnje o njoj. Ljudima je najviše zasmetalo što je ona dosta starija od Macrona, iako je on taj koji je nju zavodio za vrijeme školovanja kad mu je predavala. Najveći trač o njoj je već duže vremena to da je ona u mladosti bila muškarac i da je transrodna osoba koja se vremenom operisala. Ona je rekla da će tužiti sve medije koji budu pričali takve bljuvotine o njoj kad nema nikakve osnove niti istine u tome.

Danas vam donosimo sliku iz djetinjstva gospođe Macron kako možete jasno da vidite da su te medijske lafine zapravo neosnovane. Ispod pogledajte sliku i jasno ćete vidjeti da je u pitanju djevojčica koja je kasnije izrasla u diplomiranu profesoricu francuskog i latinskog jezika, te prvu damu države Francuske.

O Brigitte se zna svašta, a ona je iz porodice koja se oduvijek bavila poslastičarstvom te je bila jedna od prvih u toj porodici koja je završila fakultet. Prvi muž joj je bio bankar koji je radio blizu srednje škole u kojoj je radila, a Macron je bio njen učenik i sad joj je suprug.