ZOVU JE NAJOPASNIJOM ŽENOM KRALJEVSKE PORODICE, OD NJE STRAHUJE I KRALJICA: OVAJ skandal je umalo koštao titule!

0

Iako dosta država u svijetu ima uređenje monarhije od svih kraljevskih poordica je najpoznatija ona britanska kojom gvozdenom rukom i dalje upravlja kraljica Elizabeta iako je napunila 96 godina. Svoju popularnost najviše mogu zahvaliti pokojnoj princezi Dajani koja će zauvijek ostati najobožavanija princeza u istoriji.

Poznato je da kraljica Elizabeta ima sinove ali se rijetko govori o njenoj kćerki Ani koja je ujedno i jedino žensko dijete rođeno u braku kraljice Elizabete i nedavno preminulog princa Filipa. Ana danas ima 72 godine a prije nego je upoznala svog dsadašnjeg supruga ona je vodila veoma buran život i svojim roditeljima je napravila puno problema.

S druge strane Ana je majčina desna ruka i za mnoge je ona najvrijedniji član kraljevske porodice. Pored ovog epiteta ona je zaradila još jedan a sve zbog toga što je niko ne može kontrolisati pa je zovu još i najopasnijom ženom u kraljevskoj porodici i smatra se da je ona ta koja u porodici vuče sve konce i jedina ima tajni kraljičin broj. Prvi put se Ana udala za kapetana Marka Fuilipa ali se ubrzo moglo vidjeti kako princeza nije sretna sa njim.

U jasvnost je izašla i afera sa policijskim službenikom koji je radio na dvoru, Sardžentom Krosom a on je odmah prebačen na drugu lokaciju kao tjelohranitelj. Međutim najveća afera u njenom ljubavnom životu je bila ona sa Timotijem Lorensom koji je bio kraljev pomoćnik a sve se saznalo na osnovu pisama koje su razmjenjivali a koja su ukradena iz Anine aktovke kada je išla u posjetu kraljici. Ostatak pročitajte ovdje.