Fotografija sve otkriva! Ćerke Ivana Ivanovića na plaži: Pogledajte kako se starija Staša ponaša prema mlađoj Loli!

0

Ivan Ivanović je jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji koji vodi svoju autorsku emisiju koja je mnogima jako zabavna i u kojoj iznosi svoje mišljenje bez imalo pardona rešetajući sve i svakoga. On uvijek ima i zanimljive goste sa kojima voei duhovite razgovore i mnogi ga jednostavno obožavaju.

Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da on iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćerku Stašu koja je već odrasla djevojka a sa sadašnjom suprugom ima kćerkicu Lolu koja ima tri godine. Ivan uvijek ističe da su njegove kćerke i najveće blago koje ima  a iako se trudi da svoj privatni žiovt čuva daleko od očiju javnosti u posljednje vrijeme je malo aktivniji na Instagramu i podijeli i neku porodičnu fotku.

Ivan već po tradiciji cijelo ljeto provodi u Rovinju u Hrvatskoj sa svojom poordicom i sada je na Instagramu podijelio fotku svojih kćerki na kojoj se može vidjeti koliko je Staša brižna pream puno mlađoj Loli dok se provode na jahti. Ivan je jednom prilikom rekao da je velika razlika kada čovjek postane otac u svojoj 29-oj i 46-oj godini.

Od Stašinog rođenja je prošlo dosta godina i sada se osjeća kao da je po prvi put otac i osjetio je novu vrstu ljubavi i sve kreće iz početka. Ivan je istakao dsa  sada ima potrebu da opet bude pametan, dobar i svrsishodan. Sretan je što se njegove kćerke jako dobro slažu i vole i njihova kuća je uvijek ispunjena smijehom. Šta vi mislite o ovome?