ZBOG NJEGA JE STEKLA SLAVU I BOGATSTVO, OVO JE MUŽ OD JANE TODOROVIĆ: Zinućete kad ga vidite, ZAR OVAKO IZGLEDA

0

Jana Todorović je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike čije se pjesme rado mogu čuti na raznim veseljima i slavljima. Njeno pravo ime malo ko zna, a to je Dragana. Ona važi za jednu od najtraženijih pjevačica i za njene nastupe se uvijek traži karta više. Godinama unazad Jana Todorović se bavi pjevanjem i muzikom, te sami broj godina koliko već radi govori o tome koliko je zapravo uspješna.

U emisiji kod Ognjena Amidžića je otkrila da svoje ime iz Dragana promijeni u Jana, najviše zbog toga što je na estradi tada bilo mnogo pjevačica sa istim imenom. Jana je željela da se razlikuje od drugih, u čemu je na kraju i uspjela, pa je zato odlučila da promijeni svoje ime Dragana. Kada je tek počela graditi svoju karijeru, put do zvijezda joj nije bio ni malo lak.

Toliko je željela da bude pjevačica da su njeni roditelji odlučili da joj pomognu tako što će prodati svoj traktor kako bi Jana mogla snimiti svoju prvu pjesmu. Kada je upoznala Ivana Todorovića, svog sadašnjeg supruga, njen život se promijenio iz korijena. U braku su već 25 godina, a iz velike ljubavi su dobili i kćerku čije je ime Kristina Džulijen. Ivan je od početka stao uz Janu i dosta joj je pomogao, te je zahvaljujući njemu tu gdje jeste.

Njen privatni život nije nikada imao neke skandale o kojim bi mediji brujali, već je vodila oduvijek neki miran i normalan život. Ivan i Jana su veliki gurmani, pa su odlučili da otvore i svoj ugostiteljski objekat u Beogradu, u kojem Jana radi čak 4 dana u sedmici.

Preporučujemo