Tu su sve moje nesavršenosti: Goca Tržan ponosno u kupaćem, ovako bez fotošopa i operacija izgleda žena od 48 godina (FOTO)

0

Jedna od rijetkih pjevačica na našim prostorima koja javno priča o svim aktuelnim vijestima i trendovima jeste Goca Tržan. Goca je svojevremeno pokrenula i svoj youtube kanal kako bi sa svojim pratiteljima mogla javno pričati na razne teme. Mnogima se ovo svidjelo, s obzirom na to da Goca važi za jednu od iskrenih i inteligentnijih na našoj sceni.

Goca je u sretnom braku unazad nekoliko godina sa svojim gitaristom, mlađim muškarcem, Rašom, te oni važe za jedan od skladnijih bračnih parova na našoj javnoj sceni. Nedavno su otputovali na jedno mjesto kako bi iskoristili zadnje dane ljeta i opustili se prije obaveza koje ih čekaju. Goca je o svemu izvještavala svoje brojne pratitelje i sve je redovno postavljala na svoj instagram profil.

Objavila je fotografiju u kojoj Goca, koja ima 48 godina, pozira u bikiniju. Pokazala je svoje tijelo, na kojem bi mnogi mogli da joj pozavide s obzirom na njene godine. U komentarima se mogu vidjeti brojne pohvale na račun njenog izgleda, iako se ona nije pretjeralo trudila za ovu sliku. Na slici Goca opušteno pozira dok čita neku knjigu, a sigurni smo da je iza kamera bio upravo njen suprug Raša.

Ona je neko ko nema problem s tim da se u javnost pojavi bez šminke ili da pozira i postavlja fotografije bez da koristi fotošop. Zbog toga je mnogo ljudi i zavoljelo Gocu, te cijeni ono što ona radi. U prilogu Vam ostavljamo fotografiju o kojoj bruji cijeli Balkan, a Vi nam napišite u komentaru Vaše mišljenje o Goci Tržan.

Preporučujemo