Katarina Radivojević i Oliver Mandić bili su u vezi desetljeće. Tijekom suživota pjevačica i kantautorica dijelile su stambene prostorije. S obzirom na njihov blizak odnos, njihovi zajednički poznanici očekivali su da će uskoro biti obaviješteni o njihovoj svadbi.

Situacija nije bila očekivana, a bila je gotovo skandalozna. Brojni lokalni izvori vijesti pružili su detaljan prikaz onoga što se dogodilo. Kako se navodi, Oliver je prekinuo desetogodišnju vezu. Nagađa se da se naprasno udaljio od jedne od najatraktivnijih žena u središtu pozornosti nacije.

“Prvi put smo se sreli u klubu Bombo, koji je prije bio u vlasništvu J. Stigao sam s grupom prijatelja i nekoliko djevojaka. Kad sam otišao u bar kupiti cigarete, ona i njezine prijateljice ušle su u kafić. Prišao sam joj i pitao odakle je, na što mi je kroz smijeh odgovorila da je iz Hercegovine. Pred masom od pet stotina ljudi zamolio sam Džeju da ugasi glazbu i zaprosio je na savijenom koljenu. Dogovorili smo se da se vidimo sutradan, ali ona se nije pojavila. Unatoč četverogodišnjoj jurnjavi, na kraju sam je uspio odvesti matičaru.” – kazao je Oliver svojevremeno. Kako je pjevač jednom rekao, ljubav je čudo koje čak i kraljeve može natjerati da skinu krune zbog nje, a za njega su ljubav i glazba bile sve što je trebao.

Navodno je ujutro tražio da Katarina isprazni njegov stan i pokupi svoje stvari jer se zaljubio u 22 godine mlađu Maju Kozlicu. Na kraju ju je oženio. Za glazbenika Olivera Mandića romantična veza s Katarinom Radivojević u trenutku je prestala postojati. Potomak Maje, administratorice Beogradskog sajma, njegova je kćerka. Otvoreno priznaje svoje zadovoljstvo doživljajem obiteljskog mira i sloge u svakom trenutku. Nasuprot tome, Katarina se dugo vremena borila pronaći osjećaj mira. Na kraju se odvažila u inozemstvo u potrazi za zadovoljstvom, a trenutno živi i djeluje u stranoj zemlji. Nakon raskida njezine veze s Oliverom, Katarinine kasnije emotivne odluke ostaju uglavnom neotkrivene, činjenica koja ostaje istinita do danas. O glazbeniku s kojim je provela svoje najbolje godine mnogi nagađaju jer razmišljaju je li se uopće oporavila od njihove veze. Međutim, o tome se nikada nije javno pozabavila.

Preporučujemo