VUJADIN SAVIĆ ISKOMPLEKSIRAO ŽENE U SRBIJI! Okačio Mirkinu fotku u bikiniju, pritisak skočio na 200 sa 150! (FOTO)

0

Iako je jako teško naći ljubav koja traje, mnogo ljudi vjeruje da se uz poštovanje, strpljenje, kompromis, razumijevanje i neke ostale važne karakteristike može formirati zdrava veza ili brak s drugom osobom. To su sve neke varijable koje ne garantuju da se osoba neće promjeniti vremenom, ali vrijedi svakako probati.

Dobro je kada vidimo primjer poznatih osoba koje uspijevaju nekako da se izbore sa svim obavezama i putovanjima, naročito kad je u pitanju usklađivanje sa životom i karijerom partnera. To je očito kod glumice Mirke Vasiljević koja je u braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem koji stalno putuje u druge države. Mirku znate iz kultnog filma “Mi nismo anđeli 2” gdje je imala samo petnaest godina, a danas važi za jednu od ljepotica Srbije kojom se svi građani ponose. Ona je pokazala da se strpljenje i razumijevanje u braku isplate, jer i ona sama razumije zahtjevnost “života u koferima” u poslu.

Ona i njena porodica i dalje super funkcionišu, iako kaže da nema previše vremena za sebe i tjelovježbu jer mora paziti bebu, ali ako pogledate fotografiju koju je Savić podijelio, vidjeti ćete zašto je cijeli Balkan odlijepio za ovom atraktivnom glumicom i to za slikom na kojoj je u kupaćem.

Velika frka kod čuvanja djece za njih dvoje sad predstavlja to stalno putovanje i život u inostranstvu gdje nemaju bake, djedove, tetke, rođake i slično koji im mogu pomoći sa odgojem djece. Ipak, ovaj su život sami birali i trude se da što više moguće izađu na kraj s poteškoćama. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo