Galantni Grk počastio suprugu skupocenim poklonom: Luksuzna kuća na Tari biće nova oaza Suzane Mančić! (FOTO)

0

U današnje doba je na Balkanu sve lakše postati popularan, najčešće iz pogrešnih razloga. Pored što mnogi mediji i oblici zabave promovišu kriminal i takav stil života, postoji i bezbroj reality show zvijezda, voditelja, starleta, influensera i ostalih koji nude diskutabilan talenat i postaju slavni na osnovu lošeg ponašanja, izgleda ili neke harizme.

Iako je to polako postao i svjetski fenomen zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, voditelji i slične medijske ličnosti su i prije sticali popularnost na osnovu izgleda i harizme, a to se desilo i jednoj Jugoslovenki po imenu Suzana Mančić, a svi su je znali kao voditeljicu lutrije. Jugosloveni su imali priliku da gledaju mladu Suzanu na malim ekranima i da uzdišu za njom jer je ipak tad važila za vanserijsku ljepoticu. Kasnije se čak i okušala u pjevanju, ali to joj nije pošlo za rukom i mnogi joj se smiju zbog tih neuspjelih pokušaja i totalnih promašaja.

Danas je i dalje u žiži javnosti, iako je već u godinama i postoji mnogo djevojaka koje putem interneta postaju slavne za još banalnije stvari. Velika vijest je to što je Suzana na poklon od muža Simeona Ocomokosa iz Grčke dobila vikendicu na Tari u vrijednosti od četrdeset i pet hiljada eura.

Ova kuća, tvrdi Suzana, će biti vikendica za bijeg od gradske gužve kada par dođe poslovno u Srbiju, iako su većinu vremena u Grčkoj gdje Simeon najviše i provodi svoje vrijeme, kako privatno, tako i poslovno. Očito je ovaj galantni Grk sposoban Suzani priuštiti luksuzan i lagodan život.

 

 

 

Preporučujemo