Vreme da i javnost vidi fotografije ispred hotela: Duško Tošić UHVAĆEN prvi put posle RAZVODA! (FOTO)

0

Jedna od najpopularnijih pjevačica ne samo u Srbiji nego i u regionu je Jelena Karleuša koja je cijelu svoju karijeru izgradila više na skandalima koji je prate i koje sama pravi nego na svojim pjesmama. Ona već godinama nije snimila ništa novo ali ipak mediji skoro svaki dan pišu o njoj.

Posljednji put je veliku prašinu podigla svojom objavom na Instagramu u kojoj je obavijestila svoje fanove kako se nakon 14 godina razvodi od svog supruga, poznatog fudbalera Duška Tošića sa kojim ima dvije kćerke Niku i Atinu. Njih dvoje su od samog početka svoje veze imali jako puno kriza i mediji su ih i prije stalno razvodili ali su oni uspijevali da prebrode svoje probleme i da ostanu zajedno.

Međutim nakon velike svađe koja je izbila u njihovom domu za Božić kada je Jelena Duška prijavila i policiji za nasilje u porodici čini se da je stavljena tačka na njihov odnos. I sama pjevačica je u podužem postu koji je objavila napisala da se Duško više ne osjeća dijelom njihove porodice i time dala naslutiti da je on taj koji je inicirao razvod.  Tošić se na ovu temu nije oglašavao javno i povukao se u ilegalu pa nije ni čudo što je izazvao veliku pažnju kada se pojavio ispred jednog hotela u Beogradu sportski obučen.

Sudeći po njegovom osmijehu koji je odavao dobro raspoloženje čini se da ne tuguje puno zbog razvoda i da je nastavio svoj život. Mnogi su komentarisali njegov stajling jer se Duško u javnosti pojavljuje uvijek sređen tip top a za ovu priliku je odabrao bijele bermude i sivu majicu a cijeli stajling je dopunio Rolex na njegovoj ruci i skupocjene sunčane naočare.

Preporučujemo