Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate: Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka! (FOTO)

0

Jedan od poznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji su glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić koji imaju i četvero djece ali još uvijek nisu odlučili da svoj odnos zaključe brakom jer smatraju da komad papira ne bi ništa promijenio u njihovom odnosu.

Mirka koja je sada majka četvero mališana uspješno balansira sa  svojim privatnim i poslovnim obavezama a zbog Vujadinovog angažmana u inostranstvu često je van Srbije. Mirka se oduvijek trudila da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i medija a prije Vujadina je voljela sina poznatog biznismena Dragoslava Kosmajca i sa njim je bila u vezi nekoliko mjeseci.

Lazar Kosmajac i ona su zajedno išli u privatnu srednju školu i tu su se i upoznali i između njih je planula ljubav. Veza im je bila prilično turbulentna i nakon nekog vremena su se razišli i svako je krenuo na svoju stranu. Ubrzo poslije toga Mirka je upoznala Vujadina i sa njim osnovala porodicu.

Novinari su je često pitali za njenu vezu sa Lazarom ali je ona svaki put odbijala da govori o tome i samo bi  rekla da na pitanja koja se tiču njene profesije odgovara rado kao i o svojoj djeci i Vujadinu. Međutim ne pada joj na pamet da govori o svojoj prošlosti i onome što se dešavalo dok je još išla u srednju školu jer smatra da je to potpuno degutantno i tako jasno stavila svima do znanja da o Lazaru neće reći ni riječ. Mnogi koji poznaju ovog čovjeka smatraju da je zgodniji i ljepši i od Vujadina.