“VOLIM GA KAO DA MI JE UNUK, BIĆE MI U SRCU DOK SAM ŽIV” Keba progovorio o SEVERININOM SINU, nije mu lako!

0

Severina Vučković je prije desetak godina bila najpopularnija pop pjevačica u regiji ali je njena karijera pala u drugi plan zbog problema koje ima u privatnom životu. Pjevačica nema sreće u ljubavi i iza sebe ima već dva propala braka a u prvom sa poznatim srpskim biznismenom Milanom Popovićem kojeg još nazivaju i kraljem bakra ima sina Aleksandra oko čijeg se starateljstva već godinama vodi velika bitka.

Severinin drugi muž je igor Kojić sin poznatog folkera Dragana Kojića Kebe od kojeg se nedavno razvela i čini se da su se sada bivši muževi ujedinili protiv nje. Iako su između njih dvojice sjevale varnice i odnos je bio jako napet dok je Severina još uvijek bila u braku sa Igorom danas su čini se veliki prijatelji i jedna za drugog imaju samo riječi hvale.

Tako je Milan izjavio da je vječno zahvalan porodici Kojić što su njegovog i Severininog sina Aleksandra prihvatili kao svog i stvorili okruženje u kojem je uživao. S druge strane oglasio se i sam Keba koji bivšu snahu ne može očima da gleda i rekao je kako Aleksandra voli kao da mu je rođeni unuk i kako ga i sada viđa sa vremena na vrijeme i neopisivo mu je drago što može da gleda kako izrasta u pravu momčinu.

Keba je rekao i da iako još uvijek nema svoje unuče ne može da zamisli da će ga jednog dana voljeti više nego Severininog sina. On će imati posebno mjesto u njegovom srcu sve dok je Keba živ i kako kaže ne postoji ta vaga koja bi mogla da izmjeri njegovu ljubav prema dječaku.

Preporučujemo