Već 13 godina je u vezi sa Zoricom Marković, dupIo mlađi od nje, niko ne zna kako izgleda: Evo zbog čega pevačicin dečko odbija da se slika javno s njom, SRAMOTA GA OVOGA (Foto)

0

Ljubav je, kako kažu, slijepa a i posve nelogična, pa se uvijek zapitamo kako neki naizgled čudni parovi osjete povezanost. Bilo da se radi o drugačijem karakteru ili razlici u godinama, uvijek postoji neka stvar koja privuče pažnju na sebe i zapitamo se kako ovi ljudi uspiju da funkcionišu zajedno.

Godine su najčešća prepreka mnogima, iako tvrde da vole mlađe odnosno starije. Jednostavno nismo svi prošli kroz neka iskustva i godine često budu razlog što se parovi vremenom rastanu jer nema neke povezanosti po tom pitanju. Bilo kako bilo, svako od nas mora da gura dalje prema svojim ciljevima u životu. Zorica Marković je jedna od pjevačica koja iza sebe ima bujan ljubavni život – bila je u čak dva braka, a mnogo veza joj je trajalo po devet i više godina. Ona očito smatra da je mlađe slađe, pa često nađe muškarce koji su od deset do dvadeset godina mlađi od nje.

To joj izgleda pogoduje i nedavno se malo razotkrila u jednom intervjuu gdje je priznala da se viđa s muškarcem koji je mnogo mlađi od nje. Naravno, tvrdi da je to veza bez obaveza i da se tako viđaju već trinaest godina i da je od nje mlađi dvadeset godina.

Ova slavna pjevačica i reality show takmičarka kaže kako ne želi da ga razotkriva ili eksponira u medijima jer ima jako važan i ozbiljan posao i takva pažnja mu sigurno ne treba, što govori o tome koliko ga Zorica poštuje i cijeni, a to je svakako za pohvalu.

 

 

 

Preporučujemo