UHVAĆENI! – Anastasija je ODLIČNO poznaje: Prva zajednička fotografija Đorđa Kuljića i njegove nove devojke! (FOTO)

0

Kada je u pitanju estradna folk scena u Srbiji već decenijama je u vrhu popularnosti Ceca Ražnatović čiji je i privatni život publici i javnosti interesantan koliko i onaj profesionalni. Ceca se u devedesetim godinama udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je iako je bio poznati pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac, u tom periodu bio i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji i mnogi smatraju da je on uveliko zaslužan što se Cecina karijera vinula strelovitom brzinom.

 

On je ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental prije 22 godine a njihova djeca sin Velojko i kćerka Anastasija su bili jako mali i oca se skoro ni ne sjećaju. Danas su oboje odrasli ljudi, Veljko je već oženjen i ima  i sina kojeg je nazvao po svom ocu a Anastasija je krenula majčinim stopama i uplovila je u muzičke vode.

Kada je u pitanju njen ljubavni život ona je dugo godina bila u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem i čak su počeli i zajednički život ali je on trajao jako kratko i mnoge je iznenadila vijest o njihovom prekidu. Nije prošlo ni mjesec dana a Anastasija je uplovila u vezu sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra za špansku Sevilju i svi su se pitali kako se Đorđe osjeća.

Međutim da je i on nastavio dalje tvrde srpski mediji i navodno je u vezi sa Milom Radivojević koja je sestra Nikolije Radojević jedne od najboljih Anastasijinih prijateljica. Njih dvoje su bili zajedno i na meču Novaka Đokovića na Srbija openu ali nisu javno potvrdili da su u vezi.

 

Preporučujemo