“U DUŠI OSEĆAM TUGU I BES, OTAC MI VIŠE NE TREBA, A ZLO ĆE MU SE VRATITI!” – Devin o susretu sa Miroslavom Ilićem, otkrio SVE detalje suđenja! (FOTO)

0

Sudski proces dokazivanja očinstva koji je povela nekadašnja ljubavnica poznatog pjevača narodne muzike Miroslava Ilića, Mirjana Antunović traje već godinama a u kojem ona pokušava da dokaže da je on otac njenog sina Devina.

Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da uzorak svog DNK da bi se sve završilo i da bi se istina konačno doznala a sada je po prvi put i Devin progovorio za medije o svemu. On je istakao kako mu se čitav ovaj proces gadi i da Miroslavu vjerovatno  odgovara da se proces na sudu ovako dugo razvlači zbog publiciteta. On ističe da postoji samo jedna istina a da njemu otac više i nije potreban te da je zahvalan što ima majku koja je oduvijek bila požrtvovana i hrabra.

Zbog zakona kakav jeste u Srbiji mnogim majkama i djeci koja su u istoj situaciji kao i on su ruke vezane i ispaštaju. Devin je rekao kako se nada da će suđenje uskoro biti gotovo a ako i ne bude rezultat koji on očekuje namjerava da ide i na međunarodni sud koji mnogo brže riješava ovakve slučajeve. Devin kaže da bi lagao kada bi rekao da mu je svejedno zbog svega što se događa ali da mu je najteže zbog majke koja preživljava teške stvari.

Ona je njemu cijeli život o Miroslavu pričala samo pozitivne stvari i sada je zato njegovo razočarenje još veće jer on nije uopšte onakav kakvog ga je zamišljao. Samo jednom u životu je vidio Miroslava kada je bio još mali dječak i tada je volio da sluša neke njegove pjesme. Devin živi u Americi a u Srbiju dolazi kada su sudska ročišta i čak je namjeravao da otvori kliniku u Beogradu ali se predomislio zbog loših zakona.