BILA JE SAMA U NOĆNOM AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO I POGLEDAO U RETROVIZOR Osetila je strah, a ono što je usledilo ostaviće vas bez reči!

0

Ljudi najčešće putuju vlastitim autom ili autobusom a u tom slučaju se mogu desiti razne situacije koje nekada budu i neprijatne, posebno za žene koje putuju same. Većina njih se zato i plaše i osjećaju neprijatno posebno kao nema puno putnika.

Posebnu nelagodu im izaziva ako su same sa vozačem u vozilu jer se zna desiti da ih oni napadnu. Naravno ovakvi slučajevi su u manjini a ova priča koju vam danas donosimo je osvanula na društvenim mrežama a podijelila je jedna žena po imenu Tina Shna Kamai. Ona je napisala kako je ostala sama u autobusu sa vozačem i osjetla je strah posebno kada je primjetila da autobus ne kreće sa stanice i da je vozač posmatra u retrovizoru.

Ona ga je nakon nekoliko minuta pistala zašto ne kreću a njegov odgovor je iznenadio jer joj je rekao kako želi da se uvjeri da će žena koja je upravo izašla iz autobusa bezbjedno stići svojoj kući i da joj se ništa ružno neće desiti. Ona je toliko bila oduševljena njegovim potezom da je sve odmah podijelila na fejsbuku. Napisala je kako misli da je upravo upoznala najboljeg vozača na svijetu i opisala kako je na stanici jend žena izašla iz autobusa a za njom i grupa mladića.

On je sačekao da žena bezbjedno uđe u svoju kuću i vidio je da su mladići otišli na drugu stranu i tek onda je krenuo sa stanice. Kada su došli do stanice na kojoj je trebala da izađe i ona vozač je stao u blizini njenog doma iako tu nije stanica i također sačekao da ona bezbjedno uđe u kuću.

Preporučujemo