Ana Bekuta istaknuta je estradna osoba s naših prostora koja je uvijek bila iskrena s medijima. Zbog toga ju je, poznato je, teško pogodio gubitak Milutina Mrkonjića. Unatoč proteklom vremenu, duboke rane u njezinu srcu nisu zacijelile, a tuga uzrokovana njegovim preranim odlaskom ne jenjava. Nedavno je Ana sa sinom bila na misi zadušnici na kojoj su im se pridružili zajednički prijatelji i članovi uže obitelji.

Na Novom groblju u Beogradu 26. studenoga obilježena je druga godina smrti Milutina Mrkonjića. Mnoštvo prijatelja okupilo se na posljednjem ispraćaju Mrke. Među onima koji su im se došli pokloniti bila je i Ana Bekuta koja je na svečanost stigla u pratnji sina i unuke. Posljednjih deset godina života Milutin Mrkonjić bio je zaljubljen u pjevačicu. Na dan njegove smrti potresnim riječima počast mu je odao sin Ane Bekute.

Prošle su pune dvije godine od trenutka kad si jedva čujno nestala iz mog života, ostavljajući me samo uspomenama i postojanim osjećajem šupljine. Uvijek ćeš ostati trajno u mom srcu, svjetlo koje obasjava moj put kroz ponor tuge. Čvrsto držim ta sjećanja, noseći te sa sobom dok svladavam prepreke koje mi život stavlja na put. Čak i ako ne mogu dotaknuti ili vidjeti tvoju prisutnost, ona je i dalje opipljiva i zapovijedajuća.

Tvoja će bit zauvijek ostati isprepletena s našim postojanjem, a protok vremena neće umanjiti njezinu prisutnost u nama. Neka je spokoj tvojoj duši podaren u tvom sadašnjem prebivalištu, dok te čuvam u svom srcu, iščekujući trenutak kada ćemo se ponovno sresti. Riječi su to Igora, popraćene snimkom Mrkinog plesa s Anom. Mrkonjić je preminuo 27. studenog nakon dvije odvojene operacije srca.

Preporučujemo