Pjevačica Milena Ćeranić u prošlosti je imala burne ljubavne veze, ali svoju pravu ljubav tek treba pronaći. Na početku karijere uplovila je u romantičnu vezu s kolegom Nemanjom Stevanovićem, s kojim je također sudjelovala u reality showu. Nakon toga je, prema pisanju medija, sreću potražila s crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem.

Iako nikada nije bilo službene potvrde da su pjevačica i bivši partner Milene Ćeranić u ljubavnoj vezi, njihova je navodna veza dulje vrijeme bila predmet žestokog pisanja medija. Velika fascinacija medija njihovim odnosom proizlazi iz činjenice da je prethodni partner Milene Ćeranić bio u braku u vrijeme kada su se zabavljali. Prema pisanju Kurira, Vladimir je s pjevačicom bio nevjeran svojoj trudnoj supruzi.

Njihova veza započela je sredinom 2011. na Zlatiboru kada je Vladimir bio na pripremama s reprezentacijom. Milena i Vladimir bili su privučeni jedno drugim i započeli su vezu. Njihova burna romansa trajala je, iako s čestim prekidima, niz godina. Milena je uporno poricala bilo kakve veze s oženjenim košarkašem, no paparazzi su uspjeli snimiti nekoliko zajedničkih fotografija. Jedna od takvih prilika bila je kada je Dašić viđen kako izlazi iz zgrade u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je proveo noć kod nje.

Nakon niza nepodnošljivih svađa i napada ljubomore, kao i pokušaja da spase svoju vezu, 2018. godine došlo je do konačnog rastanka između njih dvoje. Razlog tome je bila Vladimirova odluka da ostane privržen svojoj supruzi. Nakon ovog događaja, Ćeranićka je bila minimalno popraćena u medijima. Navodno je razdvojenost od crnogorskog sportaša utjecala na njezino emotivno stanje pa se povukla s javnih događanja. Razni medijski izvori tvrdili su da se stihovi njezine pjesme “Barikada”, koja je objavljena nedugo nakon razlaza s Dašićem, odnose na njihovu vezu.

O bivšem partneru Milene Ćeranić u medijima se u posljednje vrijeme rijetko piše, pa se o njemu ima malo informacija. No, poznato je da je nekada bio reprezentativac i da je svojedobno važio za jednog od najperspektivnijih europskih igrača. On se i dalje aktivno bavi košarkom, trenutno igra za KK “Danilovgrad” i navodno igra izuzetno dobro. Njegova prisutnost na društvenim mrežama pokazuje da je zadržao dobar izgled.

Preporučujemo