TEST LIČNOSTI: Ono što prvo primetite, otkriva vaš najdublji strah koji imate! – Šta vam je prvo zapalo za oko na slici?

0

Da li vaši strahovi potiču od traume iz djetinjstva ili je nešto drugo? Rešite ovaj psihoprojekcijski test i saznajte odgovor na ovo pitanje.

Devojčica

Vaše potisnute emocije verovatno dolaze iz djetinjstva, to bi mogla biti trauma iz ranog djetinjstva, ili čak tokom porođaja ili samim početcima života. Ako je dijete provelo više vremena u bolnici od majke nego KOD majke, ili je dobijalo manje ljubavi, onda je moguće da se nesjesno reflektuje u razne strahove.

Leptir

Svetli i šareni leptir je dobar znak nade, novog događaja u životu, kao i sretne, nove faze života. Tamni leptir na svijetlim tragovima na krilima povezuje se sa propuštenom prilikom, Moguće je da imate potrebu pronaći put kroz svoju dušu ili kroz duše ljudi koji su nestali. Leptir bi mogao ukazati na izgubljeno poverenje ili nesvesni strah od smrti.

Jagoda

Jagoda simbolizuje srce i ljubav, a prema jednoj legenci Venera nije prestajala plakati zbog Adonisove smrti, a iz svake suze koja je pala na Zemlju, nastala je jagoda. OVo može značiti da strahujete da će se vaša ljubavna veza loše završiti ili ćete se zaljubiti u nekoga ko nije za vas ili ne odgovara za vašu ljubav.

Preporučujemo