Riješite se masnoće na stomaku za VRLO KRATKO VRIJEME: Tri napitka koja TOPE salo! – ŽENE LUDE ZA OVIM!

0

Bliži nam se ljeto, a vi još niste spremi pokazati svoje tijelo, zašto? Zbog previše masnoće? Mi imamo riješenje za vas!

Previše masnoće na stomaku se inače smatra izuzetno opasnim za zdravlje srca, ali čak su i mršave osobe u opasnosti od razvoja bolesti ako na stomaku imaju višak masnoće. Inače bilo koji oblik vježbanja ubrzava rad srca, i on je dobrodošao, čak 20 km trčanja sedmično bi moglo pomoći pri mršavljenju, ali evo kako proces ubrzati..

Krastavac, limun i peršun

Napitak koji ne zahtijeva posebne sastojke, sve već imate kod kuće.
Inače peršun djeluje kao prirodn diuretik koji sadrži vitamine A,B i C koji kontrolišu zadržavanje vode u organizmu tokom spavanja. Ove sastojke staviti u blender, dodati vode i uključiti ga. Konzumirati prije spavanja obavezno.

Zeleni čaj

Vjerovatno su svi već upoznati sa ovim čajem koji pomaže bržem sagorijevanju masnoća sa stomaka. Preporučuje se da se ovaj čaj napravi prije spavanja, a on će odraditi svoj posao dok vi slatko sanjate.

Čaj od đumbira

Ako niste znali, samo jedna šoljica ovog napitka prije spavanja će poboljšati probavu, smiriti nadutost i ostale probleme. Svi toksini iz organizma vam se eliminišu zbog zdrave probave koju on prouzrokuje, on će nakon izbacivanja toksina moći apsorbovati esencijalne nutrijente.

Preporučujemo