Proslavljena pjevačica Ana Bekuta desetljećima je vezana uz pop art scenu i iza sebe ima itekako uspješnu karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli. Također, pjevačica je javnosti još poznata po tome što učestvuje kao aktivna članica u žiriju, u najpopularinjem glazbenom natjecanju u regiji, Zvezdama Granda.

Njen privatni život je oduvijek bio izuzetno zanimljiv javnosti i kao što je poznato, bila je u braku sa poznatim političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom, koji je preminuo prije nešto više od godinu dana, a proveli su 9 zajedničkih godina u srećnoj zajednici. Po onome što je Ana svojevremeno ispričala, ona je sa samo sedamnaest godina ostala u drugom stanju i tada je morala svog sina dati u hraniteljski dom jer ga nije mogla izdržavati.

Kako je navela, svakog vikenda bi ga posjećivala, a kada se konačno financijski osamostalila, ponovo je potpisala zahtjev za njegovim starateljstvom. Sjećanja na ovaj period života su joj veoma bolna i pjevačica je stalno u javnim obraćanjima isticala da joj je toj najgori period u životu, a o njegovom ocu nikada nije iznosila neke detalje, zbog čega ostaje misterija ko je zapravo otac njenog sina.

Navodno prema pisanju određenih medija, Anina sjećanja na tinejdžerske dane su veoma bolna i pjevačica je bila odbačena od svoje porodice baš zbog toga što je u tako ranim godinama ostala trudna, jer se to tada smatralo kao velika sramota i grijeh. Iako nekada napušten, njen sin je pokazao veliko razumjevanje prema njenim postupcima i prema onome što smo mogli zaključiti, on ne zamjera svojoj majci što ga je napustila na određeni period života.

Svakako, postoji mogućnost da bi mu napravila mnogo gore djetinjstvo uslijed nedostatka mogućnosti da mu obezbjedi osnovne životne potrepštine. Svoju majku smatra najvećim borcem i velikom ljubavi, ponosan je što se prvom prilikom vratila u njegov život, a zatim ga je odgajila i obrazovala na što je bolji način mogla.

Preporučujemo