Sloba Radanović je jedan od najpopularnijh pjevača današnjice, svojevremeno se natjecao u nekoliko muzičkih programa, a najveću slavu zadobio je kada se pojavio u rijaliti šou programu. Podsjetimo, Sloba je tada bio u vezi sa danas popularnom Kijom Kockar, a tokom svog takmičenja prevario ju je sa drugom učesnicom, što je nedugo zatim izazvalo veliki medijski bum i Sloba se tada našao na svim naslovnim stranama domaćeg tiraža. Neočekivani obrt je uslijedio kada se Kija pridružila istom rijaliti šou programu, a zatim je izašla kao pobjednica, nakon čega su oboje stvorili prijateljski odnos i krenuli estradnim putem. 

Iskoristivši slavu koju je stekao tokom takmičenja u rijalitiju, Sloba je nedugo nakon izlaska objavio nekoliko pjesama i iako prve od njih nisu naišle na dobar odziv, nekolicina je postala izuzetno popularna i njegova estradna karijera krenula je uzlaznom putanjom. Pored toga što je pokazao nevjerovatne vokalne sposobnosti, Sloba se veoma često spominjao kao glavna tema medija zbog njegovog ljubavnog života, a već izvjesni period uživa u ljubavi sa Jelenom (Đuričanin) Radanović, sa kojom je nedavno dobio sina Damjana.

O pjevačevoj odabranici se nagađalo kroz mnoge članke, a kako je poznato, ona iz prethodnog braka sa bivšim mužem ima dvoje djece, te nije sklona eksponiranju u javnosti. Prema pisanju Telegrafa, Jelena je napadnuta od strane bivšeg supruga, a zatim je odvezena u bolnicu gdje je hospitalizovana.

Kako je navedeno, bivši suprug je došao da preuzme njihovu djecu, a zatim je uslijedio fizički kontakt tokom čega je Jelena zadobila tjelesne povrede. Kontaktirana je najbliža policijska uprava i sve što je za sada poznato jeste da se ona nalazi u Urgentnom centru gdje joj je pružena medicinska pomoć. U njenoj pratnji pronašli su se njen otac i sestra, a ubrzo nakon što je primljena, potvrdila je vijesti napisavši “Istina je i trenutno nisam u stanju da o tome govorim”.

Preporučujemo