Kako bi izgledala što privlačnije, voditeljica emisije Praktična žena, Nataša Pavlović, podvrgava se raznim zahvatima ljepote, a neke od njih svakodnevno prakticira sama kod kuće, te kako je objasnila ima jutarnji i večernji režim koji je uspješan, ali ne i dovoljan. Budući da njega s vremenom mora biti sve intruzivnija, boja kože postaje manje intenzivna, stanjuje se, pa se bore brže pojavljuju, a bivša manekenka usmjerila se na ekstremnije tretmane i sve u cilju očuvanja mladolikog izgleda.

Estetski zahvati Nataše Pavlović često su izloženi u njenim izlaganjima, ali i na društvenim mrežama gdje nastoji drugim ženama približiti prirodnu metodu njege. Nerijetko njeni tretmani uključuje one napravljene od voća i povrća, čija kombinacija daje najveći učinak, no voditeljica zna kako ući u beauty centar i izabrati najbolju ponudu, a tu će informaciju veoma rado podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, kao što je to učinila i ovoga puta.

Naime, njen omiljeni kozmetički salon godinama je posvećen osobnoj njezi, a liječnica koja se brine o tretmanima i ljepoti klijenata nedavno je u svojoj ustanovi uvela najnoviji tretman za pomlađivanje kože, koji zapravo čuva vodu, elastičnost i fermete na koži lica, što doprinosi sjaju.

Riječ je o zahvatu “Em face”, koji je uobičajen u svijetu, a dobiva se iz radio valova koji aktiviraju mišiće. U estetskim zahvatima Nataše Pavlović, a posebno u ovom, uživaju mnogi, a posebno oni koji vole prirodne lijekove, a to je upravo to. “Najučinkovitiji tretman lica koji sam pronašla kod svoje Brankice” – glasio je opis ispod fotografije koju je postavila jedna od najpoznatijih tv voditeljica.

Preporučujemo