STRAŠNO! – PRE 3 GODINE JU JE NAPAO TAKSISTA, A PRE GODINU DANA ZAVRŠILA U JARKU: Našu pevačicu poterao ŽESTOKI MALER! (FOTO)

0

Na esrtradnoj sceni u Srbiji postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji pokušavaju da naprave karijere pa je tako bilo i onih koji su nakon nekoliko hitova jednostavno nestali iz javnosti dok postoji i nekolicina koja iza sebe ima uspješne karijere koje traju već decenijama.

Sanju Miletić već jako dugo nismo vidjeli u javnosti ali se njeni hitovi i dan danas slušaju i obavezni su na svakoj žurci i proslavi. Ona se sada nakon dugo vremena pojavila kao gost u jednoj emisiji i gledaoci su bili oduševljeni njenim izgledom. Ona je ispričala i neke stvari koje nisu bile poznate javnosti a od kojih ima traume i dan danas.

Jedna od njih je i slučaj kada je u Bijeljini taksista nasrnuo na nju sa nožem u ruci. Naime on je vozio Sanju na određenu destinaciju i onda je iz čista mira napao. Ona je uspjela da se spasi i odmah je otišla u policijsku stanicu i prijavila ga nakon čega je on priveden. Iako su policajci učinili sve da joj pomognu, ona je doživjela strahoviti šok i pozlilo joj je

. Sve je otežalo i to što pjevačica ima bolest koja se naziva Hašimoto sindrom i koja je povezana sa štitnom žlijezdom pa nakon što se u stanici onesviejstila pozvana je i hitna pomoć. Sanja je ispričala da je nakon ovog neprijatnog iskustva koje će pamtiti cijeli žiovt imala i saobraćajnu nesreću koja se dogodila prije godinu dana i sa autom je završila u jarku. Sanje se inače svi sjećaju po hitovima “Biće nam dobro s vremena na vreme” i “Mlađi” kojis u i danas slušani.