Kad Mitrović slavi rođendan: Pogledajte kako su Željko i Milica uredili svoj raskošni dom za žurku, stigli i zetovi, evo kako oni izgledaju! (FOTO)

0

Za Željka Mitrovića koji je vlasnik televizije Pink mnogi tvrde da je njabogatiji čovjek u Srbiji a silan novac je stekao zahvaljujući rijalitijima koji se godinama prikazuju od kojih je sve rekorde gledanosti oborila Zadruga čija je peta sezona upravo pri kraju.

Željko je mnoge razočarao kada je na početku sezone izjavioo da će ovo biti i zadnja sezona Zadruge u ovom formatu i  da će se vratiti na formu rijaliti emisjia u kojima učestvuju poznate ličnosti a ne razni anonimusi koji nemaju nikakve moralne vrijednosti u većini slučajeva i koji su kao takmičari stekli veliku popularnost, kao što je sada slučaj.

Željko je nedavno proslavio svoj rođendan a njegova supruga Milica se potrudila da to bude gala žurka iako su na njoj bili prisutni samo članovi poordice i najbliži prijatelji. Glamura i luksuza svakako nje nedostajalo a veselje je održano u porodičnom domu Mitrovića koji je bio dekorisan kao iz bajke za tu priliku.

O ikebanama sa paunovim perjem se priča još uvijek a da bi gosti uživali u vrhunskoj hrani pozvan je i poznati kuhar koji je pripremao italijanska jela. Naravno na proslavi su bile prisutne i kćerke Željka Mitrovića sa svojim jačim polovinama i niko nije krio koliko uživaju u druženju koje je potrajalo do kasnih večernjih sati. Da se zetovi jako dobro slažu sa ostatkom porodice može se vidjeti i na fotkama koje su objavili na svojim porfilima na Instagramu i ne sumnjamo da su se svi jako dobro proveli i da im ništa nije nedostajalo.