Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

0

Mina Lazarević je jdena od poznatijih glumica u Srbiji koja je ostvarila niz uloga kako na malim ekranima tako i na pozorišnim daskama. Međutim iako je u svojoj profesiji postigla veliki uspjeh njen privatni život je bio dosta težak. Mina je u jednom intervjuu koji je dala prošle godine otkrila kako je još od 2005. godine stalno u kreditima a prije sedam godina je u brakui doživjela i fizičko nasilje.

Ovi stresovi su doveli i do bolesti iako je ona u početku ignosrisala simptome koje joj je tijelo slalo. Kada je najzad otišla kod doktora pokazalo se da je u pitanju štitna žlijezda i nalaz je pokazao da je bolest maligna. Odmah je operisana i uklonjena joj je cijela štitna i zbog toga skoro godinu dana nije mogla da govori i nije mogla ni da radi svoj posao.

Ona je tada progovrila i o razvodu od baletana Gorana Stanića koji je pretukao u stanu u kojem su tada zajedno živjeli i koji je priznao krivicu te je osuđen na godinu dana kućnog zatvora. Mina je rekla da nije mogla ni da nasluti da će u njihovoj vezi doći do nasilja a najteže joj je tada bilo zbog djece. Njen sin kojeg je dobila u prvom braku i kojem Stanić nije otac je u to vrijeme bio na moru i burno je ragovao kada je čuo da mu je majka pretučena.

Danas je sve to iza njih i Mina sa svojom djecom živi u stanu u Beogradu koji je uredila moderno. Pri samom ulasku se vidi ugradbena kuhinja u bijelim i sivim tonovima a u njoj kako sama kaže provodi jako puno vremena jer voli da kuha. Dnevno boravak u kojem glumica i njena djeca zajdno provode vrijeme je također u bijelim tonovima a na zidovima se nalaze umjetnine.