Papuče ćerke Željka Mitrovića uzburkale društvene mreže: Da li biste se usudili da ih nosite? (FOTO)

0

Željko Mitrović se pokazao kao čovjek koji ima izvanredan talenat za zarađivanje novaca i danas je jedan od najbogatiijih i najmoćnijih ljudi u Srbiji. On je vlasnik TV Pinka i prvi je na ovim prostorima uveo format rijalitija a Zadruga koja se prikazuje na njegovoj televiziji je daleko najpopularnija.

Željka mnogi smatraju čudakom i osobenjakom ali se on na te priče uopšte ne obazire. U sretnom je braku sa Milicom već dvije decenije i njih dvoje se i danas vole kao i prvog dana što se može vidjeti kada god se pojave zajedno. Njihova kćerka Krsitina je vjerena za bogatog ruskog nasljednika i vodi jako luksuzan život.

Njih dvoje su se upoznali dok je ona studirala u inostranstvu i na društvenim mrežama stalno objavljuju fotke sa svojih putovanja. Kristina svojim stajlingom vrlo često izazove burne rekacije javnosti u Srbiji jer neki odjevni komadi koje posjeduje koštaju kao nečija godišnja plata pa i više. Fotka koju je sada objavila a na kojoj se nalazi ona udobno smještena u sjedište luksuznog privatnog aviona je opet podigla buru a u komentarima su se nizali komplimenti i pohvale na račun njenog izgleda.

Garderoba koju je izabrala ovom prilikom je vrištala skupoćom a radi se o svilenom Versaće kompletu koji je idealan za tople dane mada je najveću pažnju privukla njena Luj Vuton torbica ali i papuče ovog brenda. Svi se slažu da Kristina živi kao u bajci i njen vjerenik Ilija je drži kao malo vode na dlanu a svi se pitaju gdje li su se sada uputili.