Šta si to uradila sa sobom? Mariju Veljković žestoko prozivaju zbog estetskih operacija, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih i najomiljenijih voditeljki u Srbiji je Marija Veljković koja već dugi niz godina vodi najpopularniji kviz u regiji, Slagalicu. Marija je rođena u Zaječaru a nakon srednje škole upisala je fakultet u Beogradu i to studij glume na Akademiji umjetnosti.

Kada je diplomirala dobila je prvu poslovnu ponudu sa tada čuvene televizije BK na kojoj je vodila dječiju emisiju Tajni agent Izzy. Nakon što se ova televizijska kuća zatvorila Marija je glumila u pozorištu Zoran Radmilović u svom rodnom gradu i taj dio njenog života po sopstvenom priznanju joj je jako drag.

Marija je svoj novi glumački debi doživjela 2003. godine kada je dobila ulogu u seriji Mješoviti brak, a pojavila se i u Vojnoj akademiji. Kada je u pitanju njen privatni život Marija je majka troje djece koje je dobila u braku sa Milanom a sada je u sretnoj vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem što je izazvalo mnoštvo reakcija. Međutim u zadnje vrijeme se mnogo komentariše i izgled poznate voditeljke koji je ona evidentno promijenila estetskim korekcijama a ona sama ništa od ovoga nije ni demantovala a ni potvrdila.

Međutim na fotografijama koje kruže po društvenim mrežama se vidi velika razlika u njenom izgledu prije i sada a mnogima se ova njena promjena nije dopala pa su je u komentarima pitali šta je to uradila sa sonom te tvrdili kako joj nije bilo potrebno da se podvgrava nikakvim korekcijama jer je bila prelijepa. Ima i onih koji voditeljku podržavaju i sviđa im se njen sadašnji izgled. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo