Oni malo stariji jako dobro znaju ko je Biljana Jevtić za koju mnogi smatraju da je jedna od najvećih pjevačica narodne muzike na estradnoj sceni. Iza sebe ona ima bogatu karijeru i veliki broj pjesama koji su postali hitovi i bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje kao što su Evo ti srce na dlanu, Stariš a ne ostariš,  Proklet da je ovaj život i mnoge druge.

Ona je već decenijama u braku sa pjevačem Acoom Ilićem i medijima nikada nisu bili posebno interesantni jer nisu pravili nikakve skandale i važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni. Biljana je rođena u selu Grejači pored Niša a nakon što je pobjedila na Prvom glasu Srbije u daljoj muzičkoj karijeri joj je puno pomogla kompozitorka Radmila Todorović.

Snimila je preko 15 albuma a na jednom od svojih nastupa je upoznala i Acu sa kojim je ubrzo započela i vezu. Dugo su bili u braku bez djece a onda je Biljana ostala u drugom stanju i kako kaže to je za oboje bilo veliko i prijatno iznenađenje jer su već bili izgubiuli nadu da će imati potomstvo. To se desilo u vrijeme bombardovanja Srbije od strane NATO saveza pa se par preselio u Njemačku kod Biljanine drugarice a kada se situacija smirila vratili su se u Beograd. Njihov sin Ivan je danas odrastao momak.

Biljana u rijetkim intervjuima koje daje za medije ističe uvijek kako je danas estrada uništena i da se više uopšte ne cijeni talenat i dobar glas ali ona i njen suprug imaju dovoljno poslovnih angažmana. Nedavno se na društvenoj mreži Instagram pojavila njena fotka iz mladosti u društvu kolegica i svi su primjetili frizuru koju je tada imala i koja je potpuno drugačija od one po kojoj je znamo godinama.

Preporučujemo