BILA JE SMRTNO BOLESNA, NOVAC SAM DRŽAO U JAKNI… Ivanišević otvorio dušu: Potresna priča Novakovog trenera (FOTO)

0

Goran Ivanišević je proslavljeni hrvatski teniser koji je ponovoo u žižu javnosti i medija došao prije nekoliko godina kada se pridružio kao trener timu jednog od najboljih tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

On je u jednom intervjuu otkrio neke teške stvari koje su mu se desile u privatnom životu pa je ispričao da ga je njegov otac u vrijeme kada je imao 17 godina i spremao se da učestvuje na Australijan openu nazvao i saopštio mu najgoru vijest koju je dobio u životu. Naime tada je otkriveno da je Goranova sestra Srđana teško bolesna i da ima zloćudnu bolest.

Njeogv život je postao splet ludila i loših stvari ali mu je ujedno sve to bilo i motiv da uspije. On je tada sav prihod koji je osvojio u Melburnu uzeo u gotovini i ponio kući da ga da za liječenje svoje sestre. Kako kaže držao ga je u jakni koju je cijelo vrijeme leta čuvao u rukama da mu ga ne bi ko ukrao. Čim je došao kući novac je dao ocu. Radilo se o nekoliko desetina hiljada dolara a njegova sestra je tada pobijedila bolest ali je preminula prije tri godine.

Goranova porodica je slično kao i Novakova sve što je imala uložila u njegovu karijeru i kako on kaže rizikovali su mnogo. Njegov otac koji je bio porfesor na fakultetu je u jednom trenutku odlučio da proda i stan i da novac uloži u Goranovu karijeru što je za njega bio ogroman pritisak. Znao je da je dobar teniser ali je poznavao mnoge u koje su uloženi milioni i od kojih na kraju nije bilo ništa i ni talenat po njegovom mišljenju nije garant uspjeha.

Preporučujemo