S sljedbenicima od oko 60.000 ljudi, Jovana Gavrilović postala je omiljena osoba na TikToku. Svakodnevno dijeli poglede na to kako izgleda život u ruralnim područjima usred modernog svijeta. Jovana se na prvi pogled može činiti kao model, no u stvarnosti se bavi sasvim drugom vrstom profesije. Živeći na ogromnom ruralnom imanju, ona obavlja širok niz zadataka koji dolaze uz upravljanje takvim imanjem.

Ova mlada žena pokazuje nevjerojatnu hrabrost u suočavanju sa zadacima koji se obično smatraju muškim, kao što su naporno cijepanje i piljenje drva, kao i zamoran proces vezivanja malina. Osim toga, posjeduje izvanrednu vještinu upravljanja teškim strojevima kao što su kamioni i traktori. Jovanina strast prema kamionima je neosporna, što dokazuje i većina snimaka na kojima ona vješto upravlja ovim velikim i impresivnim vozilom.

Jovana je iz sela u blizini Malog Zvornika i živi zadovoljan život. Ne susreće se s preprekama i cijenjena je zbog skromnosti i predanosti tradicionalnom načinu života. I dok su je mnogi smatrali idealnim parom za njihove sinove ili kao snahu, mlada je žena već okupirana, što se vidi iz videa na kojima su ona i njezin dečko. Jovanin lik i sadržaj na TikToku ostavili su njezinu publiku krajnje zadovoljnom, što je dovelo do toga da su neki njezini videozapisi dobili milijune pregleda unatoč svojoj jednostavnosti.

@jovanagavrilovic04

🚛❤️#truckgirl #fypfypfypfypfypfypfypfypfyp #kamion #volvotrucks #girltruckerslife #girltruckdriver #musiclove #kamiondzije #krajisnici #viralvideo #tiktokbalka #girll #suma #sticar #kamioni #volanhat #drva #trupci #llove #truckinggirl #trendingg #tiktokbalkans #🚛 #🚚 #pilana #lifetruck #tiktoksrbija🇷🇸 #balka #bosnaandherzegovina #makedonija🇲🇰 #evropa #zatebee #foryoupageeeeeeeeeee #rusija #kamioni #kamion #volvotrucks #🚛🚛🚛🚛 #😍❤️‍🔥

♬ original sound – ꧁♬•ƘƦබjƖ꒚ƘƖƝjබ•♫꧂

Sama količina potvrdnih primjedbi za nju je zapanjujuća. Mnoštvo komentara koji hvale njezin način života, poput “Bravo, malo tko bi imao hrabrosti živjeti ovako”, “Svaka čast”, “Ima li nešto što ne znaš? Kapa dolje”, “Bila si Bogom stvoren za sve”, “Svaka čast, malo je ovakvih žena u naše vrijeme” i “Kvaka za svakog muža”. Svakodnevno dobiva bezbroj komplimenata, uključujući “Ti si rijetka vrsta u današnjem svijetu”, “Fantastičan posao, želiš li biti moja šogorica?” i “Ona je oličenje prave žene”.

@jovanagavrilovic04

🫶🏻#fypfypfypfypfypfypfypfypfyp #girlwork #drva #zim #selowmo #myvillage #workwork #detesasela #krajina #krajiskamuzika #zakrpa #bozoirepa #krajiskepesme #krajiskinja #najboljamuzikabalkana #balkanvideo #balkantiktoker #soundon🔊 #lifevillage #myvillage #🎵🎶 #🌲🌳 #🚜 #traktordunyasi #imt #lovevillage #ogrev #zatebestrana #zatebestranica #bosniaandherzegovina #tiktoksrbija🇷🇸 #viralvideo #fyfyf #girlgirl #💪🏻💪🏻💪🏻 #❤️🥰❤️ #autumnn #🍁🍂

♬ original sound – Ahilej👉🇧🇦🇷🇸🌍👈

Preporučujemo