SRBIJA I DALJE U ŠOKU! – Ćerka dobila PORUKU sa potpisom “Aleksandar”: Na SAHRANI Biljane koja je ZABETONIRALA muža desio se UŽAS!

0

Već par dana svi mediji u Srbiji pišu o slučaju koji se desio u selu Veliko Trnjane pored Lesdkovca a koji je sasvim slučajno otkriven. Kada su se saznali svi detalji mnogi su pomislili da se ovako nešto ne može vidjeti ni u holivudskim filmovima a radi se o Biljani Stojanović koja je imala 38 godina i koja je nestala i za kojom je potraga trajala nekoliko dana.

Njeno beživotno tijelo je pronađeno u pomoćnom objektu pored kuće u kojoj je živjela a gdje je nekada njena porodica držala stoku. Kako pokazuju najnovija saznanja Biljana je prije tri godine usmrtila svog dvije godine starijeg muža Ivana a njegovo tijelo je po dojavi koju je policija dobila pronađeno u buretu koje je bilo zabetonirano u objekat.

Tako se saznalo da je Biljana živjela tri godine u ubjeđenju da je počinila savršen zločin jer je nakon što je ubila svog muža porodici i priajteljima govorila da je on otišao u Rusiju gdje je počeo novi život. O detaljima ove bizarne priče za medije je progovorila i Biljanina maćeha Stojanka J. koja je rekla kako je njena pastorka svima rekla kako ide u manastir i kako je nije bilo jedno vrijeme počeli su da je traže i pronašli su je u štali i njeno tijelo je već bilo u fazi raspadanja.

Pored nje je navodno pronađen i nož i prazna bočica pa se priča kako se ili otrovala sama ili je to uradio neko drugi. Još jedan šok za porodicu se desio na sahrani kada je preminuo jedan rođak koji je imao 70 godina jer mu je pozlilo. Ostatak pročitajte ovdje.