Iako smo navikli da u rijalitijima koji se prikazuju u našoj regiji gleamo i slušamo sve i svašta ono što je uradio Marko Osmakčić je prešlo sve granice. Za one koji možda ne znaju njegova porodica je lažirala smrt njegovog oca Franje da bi on na taj način napustio Belu kuću a nakon toga se saznalo da se  nalazi u Švajcarskoj te da je njegov otac živ i zdrav.

On se sada po prvi put nakon ovog skandala oglasio u medijima i iznio svoju stranu priče i rekao je kako je neke stvari sagledao te da ga vrijeđa što ga svi smatraju monstrumom jer on nije takav. Priznao je i da se nije javnosti opredstavio u dobrom svijetlu te da je pravio greške i zbog toga je ljut sam na sebe.

Iako je nekoliko puta u Zadruzi nasrnuo na Viktoriju tvrdi da nije nasilnik i u normalnim okolnostima ako se posvađa sa djevojkom okrene se i ode ali u Zadruzi nije imao gdje da se  makne od nje a ona ga je vrijeđala i udarala i bacala hranu na njega.

Istakao je i da on nikada nije prvi Viktoriju udario i da je njihove tuče uvijek započinjala ona i to mu nije neko opravdanje ali nije mogao da se obuzda u tim trenucima i uzvraćao joj je udarce. On kaže da te traume vuče još iz djetinjstva a do svoje devete godine je imao srento i normalno djetinsjtvo dok nije počeo da trenira tenius pod paskom svoga oca koji je tada prestao da g adoživljava kao svoje dijete i gledao je na njega kao na projekat a kada Marko ne bi želio da trenira čak bi ga i tukao. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo