Igor Jurić je srpski pravnik, bivši nogometaš i nogometni trener, društveni aktivist i osnivač zaklade “Tijana Jurić”. Rođen je u Subotici. Studirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Novom Sadu dok je igrao nogomet za subotički Spartak i niz manjih klubova. Ondje je kasnije radio kao nogometni trener. Trenersku karijeru nastavio je u Zürichu i Bruxellesu. U zemlju se vratio nakon što mu je kćerka Tijana Jurić nestala 26. srpnja 2014. godine. Nakon potrage koja je trajala 12 dana, njeno tijelo pronađeno je u naselju Čonopulija kod Sombora. Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva. Nakon incidenta Igor je počeo izlaziti s Milenom Popović, a ubrzo nakon toga njihova se veza raspisala u medijima te su je od početka pomno pratili svi regionalni mediji.

Milena Popović i Igor Jurić preživjeli su unatoč velikim osudama koje su dobili od trenutka kada su pokazali svoju ljubav. Ne osvrću se na negativne kritike i uživaju u svom mikrokozmosu. Milena je sada podijelila intimnu atmosferu u njihovom domu. Naime, Igor je trebao navršiti 50 godina, a ona mu je priredila svečanu večeru i prekrasnu tortu.

Pokazala je lijepo uređen stol koji je uredila za svoje goste, a posebno je dirljiva bila njezina poruka Igoru. “Mojoj ljubavi i njegovih pedeset”, napisala je Milena, prije nego što je podijelila trenutak kada je slavljenik puhao u svjećice. Lijep dan obilježila je i setom njihovih zajedničkih fotografija.

– Sretan ti rođendan, radosti moja. Hvala ti što si me oživio. Tvoja žena te voli. Zauvijek – napisala je Milena na svojim društvenim mrežama. Ono što smo mogli vidjeti jeste da su oboje aktivni na svojim profilima, nerijetko objavljuju nove fotografije, a svaka od njih je u većini slučajeva ispraćena velikom pažnjom javnosti te tako možemo pronaći i veliki broj pozitivnih komentara koji podržavaju njihovu vezu. Očigledno je da su Milena i Igor pronašli zajedničku nit, uživaju u zajedničkom vremenu, a po svemu sudeći svoju vezu uspjeli su održati sve do nešto ozbiljnijeg nivoa, što je malo ko mogao očekivati.

Preporučujemo