Bivša pjevačica Ivana Banfić poznata je po hitovima devedesetih na koje su mnogi plesali. Glazba joj je donijela slavu i uspjeh, ali i brojne probleme s alkoholizmom i drugim porocima. Ivana je bila u braku s Robertom Magićem 12 godina, no kasnije su se odlučili rastati. Čini se da je ovo za pjevačicu bio veliki udarac i dugo se nije mogla oporaviti.

Kako su mediji prethodno izvjestili, pila je da utopi svoju tugu, a 2005. shvatila je da mora nešto učiniti u vezi s tim. Odlučio se prijaviti na kliniku za odvikavanje. Kako se doznaje, bolju odluku nije mogla donijeti jer je uspjela preživjeti to teško razdoblje, a život joj je od tada krenuo potpuno drugim putem. Ivana se ponovno zaljubila, ovoga puta u Krunu Ladišića. Vjenčali su se tajno jer nisu htjeli biti medijski okruženi taj dan. Od tada joj je sreća bila naklonjena, a Ivana je zatim ostala u drugom stanju. Njoj je jedna od najvećih želja bila ispuniti svoju dužnost dobre majke, no ovu trudnoću nije uspjela izdržati. Uslijedio je spontani pobačaj, nakon čega je odlučila promijeniti život i posvetiti se vjeri i prirodi.

– Tužno je i bolno prihvatiti ovo, ali ja sam borac i prihvaćam to što se dogodilo. Plačući smo hodočastili u Mariju Bistricu. Prohodali smo 64 kilometra gdje sam zapalio svijeću za tu malu dušu. Mir pronalazim u molitvi – rekla je Ivana koja je sina Jana rodila u 37. godini. Ova druga trudnoća za Ivanu je bila vrlo stresna. Svaki dan je drhtala. Ipak, zahvaljujući Božjoj pomoći, rodila je zdravog sina, na kojem će joj biti zauvijek zahvalna.

Ivana sada živi na selu, uređuje kuću prema svojim potrebama i za nju nema nikakvih poteškoća. Često je morala raditi teške fizičke poslove, čak i one u staji, oko životinja, ali to joj nije bio problem. Pomirenje sa suprugom započela je 11 kilometara od Petrinje – Stare Drenčine, kamo se par doselio prije nekoliko godina. Sada uživaju u ruralnom načinu života. Iako se čini da se Ivana nema namjeru vraćati na glazbenu scenu, sudeći prema sadržajima koje je objavila na društvenim mrežama, Ivana je spremna ponovno se posvetiti publici, a sada je nastupila iu manjim klubovima.

Preporučujemo